Open dagen (2 en 3 februari 2022)

Wij begrijpen heel goed dat de keuze voor een middelbare school een belangrijke en soms ook lastige keuze kan zijn. Want waar voel je je het meeste thuis en wat heb jij nodig op je nieuwe school om je goed te voelen en te kunnen ontwikkelen!?

Er zijn veel verschillende redenen die jouw keuze kunnen bepalen, maar het ‘’gevoel’’ daarbij is ook belangrijk! Iedere winter kijken wij daarom enorm uit naar onze twee open avonden, waarin wij de sfeer van de school, de bereikbaarheid van de docenten, de presentaties van de vakken, de stromen, tweetalig onderwijs, de ondersteuning en nog vele andere zaken aan onze toekomstige leerlingen (en ouders) presenteren.

Deze avonden staan gepland op: 2 en 3 februari van 19.00 – 21.30 uur.

Hopelijk kunnen de Open Dagen in 2022 weer doorgaan en kunnen we jou (en je ouder(s) laten zien dat wij een school zijn die méér biedt dan een diploma. Of, zoals we zelf zeggen: ‘Een levende school, een school voor je leven’.

Mocht u eerder een vraag hebben hierover of contact met ons willen dan kunt u uiteraard een mail sturen aan een van de brugklascoördinatoren (Bart van Rhijn of Sander de Jong) of voor het tweetalig onderwijs (Trevor Lewis) \op het volgende adres: brugklas@rsg-enkhuizen.nl of tto@rsg-enkhuizen.nl

OPEN DAGEN: Woensdag 2 en donderdag 3 februari 2022

Alvast even voorstellen:

Sander de Jong (brugklas coördinator) & Bart van Rhijn (brugklas coördinator).
Trevor Lewis – coördinator tweetalig onderwijs (vmbo-tl, havo & vwo)

Gerelateerde paginas: