Voorlichting en rondleiding

Voor groep 8-leerlingen was het mogelijk om in te schrijven voor een rondleiding op onze school. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om hiervoor in te schrijven of is er een andere reden waarom je alsnog graag een keer een rondleiding op onze school wilt, is dat uiteraard mogelijk.

Neem in dat geval contact met ons op via de button!

Verder hebben wij in de week van 31 januari t/m 4 februari een digitale voorlichting per basischool voor alle groep 8 leerlingen gehouden. Op donderdagavond 3 februari organiseerden wij een digitaal open huis onder de noemer ‘De RSG Draait Door.’ In deze uitzending werden twee van onze leerlingen (Femke en Naut) gedurende een schooldag op de RSG gevolgd.

Mocht je “de tto-try-outs” gemist hebben en toch meer informatie wensen over het tweetalige onderwijs op de RSG, neem dan contact op met onze tto coördinator; dhr. Trevor Lewis via mail: t.lewis@rsg-enkhuizen.nl

Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek dan kunt u ons dat laten weten via ons e-mailadres: brugklas@rsg-enkhuizen.nl. Wij nemen na ontvangst van uw e-mail zo spoedig mogelijk contact met u op.