Donderdag 28/3: GoedeDoelenDag 2024 + plattegrond

Op donderdag 28 maart organiseren wij de jaarlijkse GoedeDoelenDag tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Op deze dag zet de hele school, alle leerlingen en personeelsleden, zich in voor het goede doel. Dit jaar is dat het nationale ‘Ouderenfonds’. Het fonds organiseert preventieve en sociale activiteiten om eenzaamheid te bestrijden en voorkomen, om kwetsbaarheid te verminderen en ter bevordering van de zelfredzaamheid van ouderen in Nederland.

Activiteiten

Een van de pijlers is het zaalvoetbaltoernooi (36 teams spelen in de Drecht), maar ook is er de GoedeDoelenDuik (in het IJsselmeer om 9.00 uur). Een andere grotere ‘activiteit’ is de Grote Loterij, waarbij er in de grote aula meerdere trekkingen zullen plaatsvinden met diverse prijzen gesponsord door de bedrijven in de omgeving.

In de kleine aula worden optredens verzorgd door onze eigen leerlingen op verschillende tijdstippen. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten: zoals een koffie- en theehoek, rommel- en boekenmarkt, lolly’s of naambordjes maken; henna tattoos zetten; op de foto; verkoop van diverse producten en vele lekkernijen; spelletjes spelen; kleine workshops en nog heel veel meer.

Voor al uw vragen en opmerkingen: goededoelendag@rsg-enkhuizen.nl.