International Department

Het International Department van de RSG is hét adres voor veel verschillende vakken die in het Engels aangeboden worden en voor complete examenprogramma’s met internationale diploma’s.

Tweetalig Onderwijs (tto)

Tweetalig onderwijs is meer dan onderwijs in twee talen. Er worden veel vakken in het Engels gegeven en daarnaast wordt de leerling ondergedompeld in bijvoorbeeld de Britse, Amerikaanse en Australische cultuur. Er is contact met leerlingen in het buitenland via e-mail en uitwisselingen. Daarnaast zijn er Engelstalige projecten en wedstrijden. Door veel bezig te zijn met Engels op school door de lessen, tto-activiteiten en de internationale reizen wordt Engels snel jouw “taal!”

See you at the RSG!

Cambridge English

In de bovenbouw van al onze afdelingen kunnen leerlingen lessen Engels volgen die hen voorbereiden op één van de internationale Cambridge English Certificaten. In de bovenbouw van het atheneum kan er ook een A-level programma worden gevolgd van Cambridge University. 

Anglia Examinations

Wij bieden leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan Anglia-examens. Bij Anglia werken leerlingen stapsgewijs en op hun eigen niveau aan hun Engels. Leerlingen die geslaagd zijn, ontvangen een Anglia certificaat waarmee het behaalde niveau kan worden aangetoond. 

Global Perspectives

De huidige maatschappij verandert snel. Bij Global Perspectives ga je op zoek naar oplossingen voor belangrijkste problemen op onze planeet.

BTEC

Met een BTEC-Award voor Vocational Studies gaat op het mavo de internationale wereld van gastvrijheid, reizen en vrije tijd voor je open!

Taalent

Taalent is hét talentprogramma voor leerlingen op de basisschool. Het programma wordt aan leerlingen vanaf groep 4 aangeboden.

Gerelateerde paginas: